Arı Okulları - ANKARA
KURUCUMUZ
Sıtkı Alp - Arı Okulları Kurucusu

Sayın Velilerim, Kıymetli Çalışanlarım, Değerli Mezunlarım ve Sevgili Öğrencilerim,

Bir ülkenin geleceğine ışık tutan ve toplumların rekabet gücünü belirleyen en önemli etkenin eğitim öğretim olduğunun bilinciyle; Arı Eğitim Kurumları olarak 1969 yılında Arı Dershanesi ile başlayan nitelikli eğitim öğretim hizmetlerimizi, 1984 yılından itibaren de Arı Okulları ismiyle sürdürüyoruz.

Arı Okulları olarak geçen 32 yıla, ulusal ve uluslararası platformlardaki akademik sınav ve yarışmalarda elde ettiğimiz üstün başarıları, sportif ve sanatsal etkinliklerde aldığımız sayısız derece, kupa ve madalyayı, başarıyla yürüttüğümüz onlarca proje ve etkinliği, seyircilerinde iz bırakan çok sayıda tören ve gösteriyi, binlerce velimizden, çeşitli etkinliklerde bir araya geldiğimiz çok sayıdaki öğretim üyesinden ve eğitim alanındaki pek çok otoriteden aldığımız takdir ve övgüleri ve en önemlisi liselerimizden verdiğimiz 5000’i aşkın başarılı ve örnek mezunumuzla yaşadığımız haklı gururu sığdırdık.

Özenle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve eğitime adadığımız onlarca yılın deneyimi ışığında en büyük hedefimiz başöğretmenimiz Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı, kültürel mirasına sahip çıkan, akılcı, üretken, sorgulayan, çevresine duyarlı, küresel düşünen, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Bunu da başarıyoruz ki, ulaştığımız noktada en büyük gücü, ilkelerimiz, değerlerimiz doğrultusunda Arı kültürü ile yetiştirdiğimiz, ulusal ve uluslararası alanda başarılarıyla adından söz ettiren binlerce Arılı'dan alıyoruz.

Arı Okulları olarak; önokuldan yükseköğretime kadar eğitimin sürekliliği ilkesini, kaliteli ve örnek çalışmalarla gerçekleştirirken, Arılı olmaktan gurur duyan binlerce öğrencimizle ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Bu inanç ve kararlılıkla başladığımız yeni öğretim yılının Arı Okullarına ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini diliyorum.

Sıtkı ALP
Arı Okulları Kurucusu