Arı Okulları - ANKARA
KURUCUMUZ
Sıtkı Alp - Arı Okulları Kurucusu

Sayın Velilerim, Kıymetli Çalışanlarım, Değerli Mezunlarım ve Sevgili Öğrencilerim,

1969 yılında Arı dershanesini açarak başlattığımız eğitim-öğretim hizmetlerimizi geliştirip her geçen gün büyüterek 1984 yılından itibaren Arı Okulları ismiyle sürdürüyor, 2000 yılında Arı Önokulu da hizmete açarak, her yaş düzeyindeki öğrenciye eğitim-öğretim olanağı sunan bir kurum kimliğiyle, eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştiriyoruz.

Köklü ve öncü kurum olma kimliğimiz ile deneyimli, iddialı, dinamik ve sürekli gelişmeyi önemseyen kadromuz rehberliğinde başarılarla dolu dolu geçen 33 yıla, ulusal ve uluslararası platformlardaki akademik sınav ve yarışmalarda elde ettiğimiz üstün başarıları, sportif ve sanatsal etkinliklerde aldığımız sayısız derece, kupa ve madalyayı, başarıyla yürüttüğümüz onlarca proje ve etkinliği sığdırdık. Geçen yıllar içinde eğitim öğretimde başarının ve güvenin sembolü olduk.

Özenle ve titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve eğitime adanan yılların deneyimi ışığında en büyük hedefimiz, Başöğretmenimiz Atatürk’ün İlke ve Devrimlerine bağlı, kültürel mirasına sahip çıkan, akılcı, üretken, sorgulayan, çevresine duyarlı, küresel düşünen, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Bunu da başarıyoruz ki, ulaştığımız noktada en büyük gücü, ilkelerimiz, değerlerimiz doğrultusunda Arı kültürü ile yetiştirdiğimiz, ulusal ve uluslararası alanda başarılarıyla adlarından söz ettiren binlerce Arılı'dan alıyoruz.

Arı Okulları olarak; önokuldan yükseköğretime kadar eğitimin sürekliliği ilkesini, kaliteli ve örnek çalışmalarla gerçekleştirirken, Arılı olmaktan gurur duyan binlerce öğrencimizle 34.yılımızda da ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Bu inanç ve kararlılıkla başladığımız 2017-2018 eğitim-öğretim yılının Arı Okullarına ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini diliyorum.

Sıtkı ALP
Arı Okulları Kurucusu