VİZYONUMUZ

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYONUMUZ

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

DEĞERLERİMİZ
  • Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek,
  • Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak,
  • İnsan ilişkilerinde adil, güvenli, sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak,
  • Eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştirmek,
  • Olumlu kurum iklimi yaratmak,
  • “Arılı Olma” kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak,
  • Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek,
  • Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek,
  • Ana dilimizin yanı sıra İngilizce ve ikinci bir yabancı dili de etkin bir biçimde öğretmek,
  • Öğrencilerimizin bireyselliğini önemsemek.