Arı Okulları - ANKARA
VİZYONUMUZ

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz ise, “Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.”

DEĞERLERİMİZ
  • Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek,
  • Sürekli öğrenen ve gelişen bir kurum olmak,
  • Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak,
  • İnsan ilişkilerinde adil, güvenli, sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak,
  • Olumlu kurum iklimi yaratmak,
  • Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek,
  • Öğrencilerimizin bireyselliğini önemsemek,
  • Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek,
  • Ana dilimizin yanı sıra İngilizce ve ikinci bir yabancı dili de etkin bir biçimde öğretmek,
  • Velilerimizle çocuklarının gelişimi için iletişim ve işbirliği içinde olmak, onlara rehberlik etmek.
  • “Arılı Olma” kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak.
Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği