Arı Okulları - ANKARA
Anadolu Lisesi

" 21.YÜZYILDA FARK YARATACAK DÜNYA VATANDAŞLARI ARI OKULLARINDA YETİŞİYOR "

Anadolu Lisemizde temel akademik alışkanlıkları içselleştirmiş, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, gereksinim duyduğu bilgiye ulaşan, elde ettiği bilgiyi kullanan, analitik düşünce yapısına sahip, eleştirel düşünen, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmekteyiz.

Öğrencilerimiz, lise yıllarında edindikleri kazanımlar ile bireysel farklılıkları, yetenekleri ve hedefleri doğrultusunda meslek seçimlerini yaparken yaşama bir adım önde başlamaktadırlar.

Arı Anadolu Lisesi MEB müfredatının yanı sıra tüm dünyada geçerli olan Uluslararası Bakalorya diploma programını da öğrencilerine sunmaktadır. Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz edindikleri üst düzey akademik birikim ve beceriyle Türkiye’de diledikleri üniversiteye girebilme, üniversitede bazı derslerden muaf olabilme ve yurt dışında IB diplomasını tanıyan çok sayıdaki üniversiteye sınavsız girebilme fırsatına sahip olabilmektedirler. Yine IB mezunları sahip oldukları üst düzey İngilizce ile üniversitelerin hazırlık sınıflarını atlayabilmekte, yükseköğretimlerini İngilizce dilinde başarıyla sürdürebilmektedirler.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği