Arı Okulları - ANKARA
HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU KURSLARI

Öğrencilerimizin eksik bilgilerini tamamlayabilmeleri, öğrendiklerini tekrar edebilmeleri ya da üst kazanımlara yönelebilmeleri için işlenen konuların tekrarının bol örnekler ve testlerle pekiştirildiği bu kurslarda, etkin öğrenme bütüncül bir biçimde gerçekleştirilmektedir.

9. ve 10. sınıflarımız için “Okul 6 Gün” programı içerisinde hazırlanan ARI DESTEK (ARIDES) kursları ile öğrencilerimize cumartesi günlerine yönelik 330 saatlik bir program sunulmaktadır. 11. ve 12. sınıfta kurslarımız, üniversite hazırlık kursu içeriği ile 11. sınıflarda hafta içi ve hafta sonu 461 saat, 12. sınıflarda ise hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 963 saat olarak uygulanmaktadır. Kurs sınıflarımızda seviye tespiti deneme sınav sonuçlarına göre oluşturulmaktadır. Ek ücret alınmadan yürütülen kurslarımız tüm öğrencilerimize açıktır.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği