Arı Okulları - ANKARA
FEN OYUNLARI

21. yüzyıl öğrenen profili doğrultusunda, öğrenme ortamlarını sınıf dışına taşıyarak, öğrencilere zengin yaşam deneyimleri sunmak adına; 1984’ten bu yana kendini yenileyerek, yaşama yön veren bireyler yetiştiren okulumuzda, bilime hizmet eden pek çok çalışma ve etkinlik düzenlemekteyiz.

Öğrenmenin çevre ve günlük yaşamla iç içe olduğu gerçeğiyle, öğrencilerimizin yaşantılarında gözlemledikleri olayları, okulda öğrendikleri bilgilerle ilişkilendirerek, kavradıkları bilgileri somutlaştırmakta ve kalıcılığını arttırmaktayız.

Öğrencilerimiz, araştırmacı, üretken, çevresinde olup bitenleri sorgulama, anlama istek ve heyecanında olan ortaokul öğrencileriyle bir arada oldukları “Fen Oyunları“ etkinliğinde fen bilimlerini gösterilerle, deneylerle ve oyunlarla deneyimleyerek öğrenmenin ve öğrendiklerini sunmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği