Arı Okulları - ANKARA
EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ

Eğitim Teknolojileri Merkezimizin (ETM) amacı eğitim öğretim süreçlerimizde bilişim teknolojilerinin etkin kullanılmasını sağlamaktır. ETM uzmanlarımız öğretime destek amaçlı materyallerin ve çevrimiçi ders yazılımlarının geliştirilmesinde ve kullanımında ilgili branş öğretmenlerimiz, ARGE uzmanlarımız ve koordinatörlerimizle iş birliği içerisinde çalışmaktadırlar.

Eğitim Teknolojileri Merkezimizin rehberliğinde ilkokulda bulunan tüm sınıflarımız led ekranlı akıllı tahtalar ile teknoloji sınıfı haline getirilmiş, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği tüm programlar akıllı tahtalara bağlı bilgisayarlara yüklenmiştir. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine belirli kazanımlar doğrultusunda 3D Teknoloji Sınıfında bulunan 3 boyutlu eğitsel videolar ve ders içerikleri öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. Digital Arts ve Iphoneography kulüp saatlerinde öğrenciler kendi tabletlerini kullanabilmektedirler.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği