AKADEMİK VE SOSYAL ETKİNLİK KURSLARI

1-3. sınıf öğrencilerimizin sosyal, sanatsal ve sportif açılardan donanımlı bireyler olarak yetişebilmelerini sağlamak amacıyla hafta sonları eğitim kampüsümüzde “Sosyal Etkinlik Kursları” düzenlenmektedir. Uzman ve deneyimli eğitimciler rehberliğinde yürütülen “Sosyal Etkinlik Kursları” ile öğrencilerimiz bireysel ilgi ve yeteneklerini geliştirme ve yeni ilgi alanları oluşturma olanağı bularak cumartesi günleri de kaliteli ve verimli zaman geçirebilmektedirler.

4. sınıf öğrencilerimiz için ise onların akademik gelişimlerini desteklemek, bilgi ve becerilerini pekiştirmek ve öğrenim yeterliliklerini yükseltmek amacıyla “Akademik Hafta Sonu Kursları” düzenlenmektedir. Bu kurslarda matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türkçe ve İngilizce dersleri yer almaktadır.

İlkokul öğrencilerimiz için hafta sonu düzenlenen akademik ve sosyal etkinlik kurslarımız: