Arı Okulları - ANKARA
KAYIT ÖNCESİNDE

Arılı olma ayrıcalığına sahip olacak yeni öğrencilerimizle ve aileleriyle tanışmak bizim için heyecan verici bir süreç. Randevulaşarak özel zaman ayırdığımız yeni velilerimizle yaptığımız görüşmelerde onlara, eğitim öğretim yaklaşımımızı, işleyişimizi uygulama ve projelerimizi anlatırken, onlardan beklentilerimizi de paylaşıyoruz. Çünkü başarılı ve mutlu öğrenciler için okul ile ailenin birbirlerine güven duymasına, açık iletişim kurmasına ve tutarlılık içinde olmasına yürekten inanıyoruz.

İşbirliği içinde olmaktan karşılıklı olarak memnuniyet duyacağımız değerli ailelerle, keyifli ve verimli bir eğitim yolculuğu için buluşabilmek dileğiyle…

KAYIT BİLGİLERİ

Okulumuza kayıt başvurularınız için aşağıda belirtilen telefon numaralarından arayarak randevu alabilir ya da Arı Okulları web sitesinden on-line kayıt formunu doldurarak sizlere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

1. Sınıfa Kayıt:

Arı İlköğretim Kurumlarına kayıt başvurusunda bulunan öğrenciler için PDR Merkezi uzmanımız tarafından "Öğrenci Tanıma Çalışması" yapılır. Tanıma çalışmasının ardından, kontenjan dâhilinde öğrencinin kaydı alınır. Arı Önokul öğrencileri, ilkokul 1. sınıfa belirlenen kayıt takvimine göre doğrudan kayıt yaptırırlar.

2 ve 3. Sınıflara Kayıt:

Arı İlköğretim Kurumlarına ara kayıt başvurusunda bulunan öğrenciler için PDR Merkezi uzmanımız tarafından "Öğrenci Tanıma Çalışması" yapılır. Tanıma çalışmasının ardından, kontenjan dâhilinde öğrencinin kaydı alınır.

4-8. Sınıflara Kayıt:

Arı İlköğretim Kurumlarına ara kayıt başvurusunda bulunan öğrenciler için PDR Merkezi uzmanımız tarafından "Öğrenci Tanıma Çalışması" ve ARGE Merkezi uzmanımız tarafından “Düzey Belirleme Sınavı “ yapılır. Değerlendirme sonucuna göre, kontenjan dâhilinde öğrencinin kaydı alınır.

Eğitim Bursları:

-Sıtkı Alp Eğitim Vakfınca, Türkiye genelinde ilkokulların 4.sınıf öğrencileri için hazırlanan sınavda başarılı olanlara, Arı Ortaokulundaki öğrenimleri süresince "Üstün Başarı Bursu" adı altında %100 eğitim bursu verilmektedir.

Tel: 0 312 286 85 85 (pbx)

Dahili :

• 1148 (1.sınıf için)